Customer Service Coordinator huollon asiakaspalvelutiimiin

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on Suomen markkinajohtaja teollisuuden erikoisoviratkaisujen ja kuormausjärjestelmien toimittajana. ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle. Johtotähtenämme on kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisten, tavaroiden ja ajoneuvojen virtaan. Tältä pohjalta luomme ratkaisuja, jotka tuottavat parhaan mahdollisen tasapainon kulujen, laadun ja käyttöiän välille.

Vuonna 2014 Assa Abloy Entrance Systems Finland Oy työllisti 144 henkilöä ja sen liikevaihto oli 36,0 milj. euroa. ASSA ABLOY Entrance Systems on osa ASSA ABLOY:ta, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. Tutustu lisää: www.assaabloyentrance.fi

Haemme asiakkaallemme Customer Service Coordinaattoria huollon puolen asiakaspalvelutiimiin.

Tehtävään kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse, huoltotilaustenkäsittelyä ja tilausten seurantaa, reklamaatioiden käsittelyä sekä huollon tuen monipuolisia, avustavia tehtäviä.

Tehtävään etsitään oma-aloitteista ja luotettavaa henkilöä, jolla on:

  • jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä (aiempi kokemus teknisen kaupan tai huoltotoiminnan yrityksistä katsotaan eduksi)
  • sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin kielen osaaminen
  • hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä omaksua uusia ohjelmia
  • tarkka ja täsmällinen työskentelytapa
  • aito, aktiivinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne
  • innostusta perehtyä uusiin asioihin
  • halua palvella ulkoisia asiakkaita sekä olla avuksi oman organisaation sisällä tehtävässä kuin tehtävässä

Yritys tarjoaa henkilölle mielenkiintoisen näköalapaikan vakaassa, alansa johtavassa yrityksessä! Saat ympärillesi mukavan, muutaman hengen tiimin, tukea antavan esimiehen, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista ja työnkuvaa.

Tehtävä on kokoaikainen (työaika klo 8-16) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Työ alkaa neljän kuukauden määräaikaisuudella ja on oikealle henkilölle vakituinen.

Työpaikka sijaitsee Espoossa, osoitteessa Nimismiehenpelto 6 (autopaikkamahdollisuus). Katso sijainti tästä.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian. Voit hakea tehtävää tästä.

Rekrytointia hoitaa Businessliken konsultti Elina Salo 09 682 90803.

BUSINESSLIKE – HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on positiivisesti ryhdikäs auktorisoitu rekrytointiin erikoistunut ammattilainen.  Suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Neljä viidestä asiakkaasta antaa Businesslikelle asiakaskokemuksestaan arvosanaksi 9 tai 10. Tärkein tehtävämme on asiakkaidemme menestyksen tukeminen. Me uskomme, että menestys lähtee oikeista ihmisistä.

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>