Loppukiri työnhakuun vuonna 2016!

Vielä ehdit hakea töitä ennen vuoden vaihdetta. Mitä jos aloittaisit uuden vuoden uudessa työpaikassa?

Tässä muutama kiinnostava mahdollisuus:

1.Asiakkaamme on omalla alallaan merkittävä eurooppalainen toimija, sen liikevaihto on miljardiluokkaa ja henkilöstöäkin lähes 20.000.Haemme asiakkaallemme aluksi järjestelmäprojektin ajaksi, vähintään kolmeksi kuukaudeksi, ostoreskontranhoitajaa. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkoon, jopa vakituiseen työhön!Roolissasi olet osa lähes 20 hengen talousosastoa ja siellä osa ostoreskontratiimiä. Katso tehtävästä tarkemmin tästä.

2. Asiakkaamme on kasvava ja hyvämaineinen, Great Place to Work -palkittu organisaatio. Haemme asiakkaallemme reipasta ja osaavaa taloushallinnon henkilöä, joka tulee avustamaan yrityksen kirjanpitäjää ohjeistetusti ja kulloisenkin tarpeen mukaan sekä hoitamaan reskontratehtäviä. Työ alkaa 1/2017 ja se on vakituinen. Katso tehtävästä tarkemmin tästä.

3. Asiakkaamme on kansainvälinen suomalainen design-talo. Haemme äitiyslomasijaisuuteen myyntireskontranhoitajaa reskontra-asiantuntijoiden tiimiin.Tehtäväsi pähkinänkuoressa on huolehtia yrityksen sisään tulevista maksuista sekä hoitaa yrityksen sisäistä laskutusta ja siihen liittyviä muita laskutustehtäviä. Työ alkaa heti je kestää vuoden. Katso tehtävästä tarkemmin tästä.

BUSINESSLIKE – HYVIÄ IHMISIÄ VAIN HYVIIN YRITYKSIIN

Businesslike on positiivisesti ryhdikäs auktorisoitu rekrytointiin erikoistunut ammattilainen.  Suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Neljä viidestä asiakkaasta antaa Businesslikelle asiakaskokemuksestaan arvosanaksi 9 tai 10. Tärkein tehtävämme on asiakkaidemme menestyksen tukeminen. Me uskomme, että menestys lähtee oikeista ihmisistä.

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>